Η περιπέτειά μας στην έκθεση Restau Co: Συλλογική εστίαση με το Thermometre.fr

5 λεπτά ανάγνωση
image «ΜΑΓ
Μερίδιο
Notre aventure au salon Restau Co : La restauration collective avec Thermometre.fr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας στην εμπορική έκθεση Restau Co στο Παρίσι, αφιερωμένη στη συλλογική εστίαση. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε επαγγελματίες του κλάδου, να ανταλλάξουμε ιδέες και να παρουσιάσουμε τα κορυφαία προϊόντα μας, τα θερμόμετρα Thermadata WiFi και Bluetooth. Σε αυτό το άρθρο, σας μεταφέρουμε στην περιπέτειά μας στην έκθεση Restau Co, όπου η καινοτομία και η ασφάλεια των τροφίμων ήταν στο επίκεντρο της εμπειρίας μας.

Στην έκθεση Restau Co, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σεφ, υπεύθυνους ασφάλειας τροφίμων και επαγγελματίες συλλογικής εστίασης. Αυτές οι συναντήσεις ήταν πηγή έμπνευσης για εμάς, επιτρέποντάς μας να κατανοήσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς μαζί τους. Οι ζωηρές συζητήσεις και η ανταλλαγή ιδεών ενίσχυσαν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικές λύσεις παρακολούθησης της θερμοκρασίας, καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες του κλάδου.

Thermadata WiFi: η πρωτοποριακή λύση παρακολούθησης θερμοκρασίας: Ήμασταν υπερήφανοι που παρουσιάσαμε το κορυφαίο προϊόν μας, το Thermadata WiFi, στους επισκέπτες της έκθεσης Restau Co. Αυτή η συσκευή επιτρέπει την ακριβή παρακολούθηση των θερμοκρασιών σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τα πρότυπα HACCP και διευκολύνοντας αναγνώσεις. Οι επισκέπτες εκτίμησαν την ευκολία χρήσης, τις προηγμένες λειτουργίες και την ακρίβεια μέτρησης του Thermadata WiFi, επιτρέποντάς τους να διατηρούν υψηλά πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.

Το θερμόμετρο Bluetooth: Μια πρακτική και αξιόπιστη λύση. Εκτός από το Thermadata WiFi, παρουσιάσαμε επίσης τα θερμόμετρά μας Bluetooth στην έκθεση Restau Co. Αυτό το ασύρματο θερμόμετρο προσφέρει βέλτιστη ευελιξία για μετρήσεις θερμοκρασίας HACCP, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να παρακολουθούν με ακρίβεια και βολικό τρόπο τα τρόφιμα σε διάφορα στάδια παραγωγής. Οι επισκέπτες εκτίμησαν τη φορητότητα και την ευκολία χρήσης αυτού του θερμόμετρου, το οποίο διευκολύνει τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων.

Είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας με επαγγελματίες της εστίασης, τονίζοντας τη σημασία της ακριβούς παρακολούθησης της θερμοκρασίας και των μετρήσεων HACCP. Η ομάδα μας ήταν σε ετοιμότητα για να απαντήσει σε ερωτήσεις, να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές και να επιδείξει τη βέλτιστη χρήση των προϊόντων μας για τη διασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας των τροφίμων.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση Restau Co ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Είμαστε περήφανοι που μπορέσαμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της παρακολούθησης της θερμοκρασίας και της συμμόρφωσης με το HACCP στη συλλογική εστίαση. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερό μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικές λύσεις για την κάλυψη των αναγκών του κλάδου και τη διασφάλιση της βέλτιστης ασφάλειας των τροφίμων.

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.